Neon skilt

Et neonskilt kan være en glimrende måde at gøre din virksomhed mere synlig på. Derudover er et neonskilt også en fantastisk måde at forbedre atmosfæren i et hjem eller en butik på. Skiller din forretningsforudsætning sig i øjeblikket knap ud blandt de omkringliggende hjem og butikker? Så kan et neonskilt gøre en enorm forskel. Et belyst skilt tiltrækker straks opmærksomhed og gør også din forretning mere atmosfærisk. Vil du have lavet et neonskilt? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi kan lave et brugerdefineret neonskilt af høj kvalitet til dig.

Vårebestselgende design

Få et neonskilt lavet efter mål

I vores webshop har du mulighed for at bestille færdige neonskilte, men du kan også oprette dit eget design. Dette er meget let at gøre gennem neonkonfiguratoren i vores butik. Med dette værktøj kan du oprette dit eget design. Du udfylder den tekst, der skal være på neonskiltet. Derefter vælger du en skrifttype og bogstavernes farve. Derudover angiver du også, hvilke dimensioner neontegnet skal have. Endelig kan du også specificere, om det skal være et udendørs eller indendørs neonskilt. Prisen i konfiguratoren ændres straks, hvis du foretager en justering, der påvirker omkostningerne. På denne måde ved du også, hvad det koster at få lavet neonskiltet.

Ønsker du at lave et unikt neonskilt, og du kan ikke finde det ønskede design i vores konfigurator? Derefter kan du kontakte os, så vi kan skabe et design til dig. For eksempel kan vi oprette et neonskilt i form af dit eget logo. Hvis du har lavet et neonlogo, sender vi dig først et e-mail med et design. Først når du er enig, begynder vi at arbejde med at realisere designet.

Håndlavede neonskilte af høj kvalitet

Hvis du har et neonskilt lavet af os, laves neonbogstaverne manuelt. Af den grund kan du få næsten ethvert design realiseret af os. For at fremstille neonskiltet bruger vi kun komponenter af høj kvalitet. Dette gør vores neonskilte robuste, og du kan også være sikker på en lang levetid. Vores LED-neonbogstaver er også holdbare.

Neonskilte lavet af de Neon Selskab

Hvis du har et neonskilt lavet af os, kommer skiltet som standard med monteringsmateriale og et strømkabel. Dette giver dig mulighed for straks at fastgøre neonskiltet til facaden eller væggen. Vi værdsætter dit privatliv, og du kan betale sikkert via vores webshop.

Har du spørgsmål om neonskiltene eller vores muligheder? Du er velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at skabe et unikt neonskilt, som du kan nyde i lang tid.

Hvor vi skiller os ud

Kvalitet, service og pålidelighed er vores førsteprioritet. Omhyggelige produktioner og holdbare materialer er vores fokus. The Neon Selskab tilbyder altid den laveste prisgaranti. Hvordan gør vi det i kombination med holdbare og kvalitative PowerLEDs®? Du kan læse om det på vores ‘Om os’-side.