Hvem vi er

Så længe lysreklamer har eksisteret, siden 1898, har neon været en integreret del af vores gadebillede. Tidligere var det hovedsageligt glasneon, men på grund af de høje produktionsomkostninger for glasneon og det specialiserede håndværk, som færre og færre uddannede mennesker er aktive i, er der siden 2015 blevet udviklet en ny LED-neonteknologi til dette. Uden ulemperne ved glasneon såsom høje produktions-, drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, ingen dæmpbarhed og følsomhed over for forstyrrelser.

‘LED Neon’-teknologien er en miljøvenlig, bæredygtig og meget prisvenlig løsning, der på sin vis har samme udseende som glasneon, men med mange fordele i indkøb, brug og levetid. Derudover er det et produkt, hvor innovation og udvikling ikke står stille. LED Neon kan bruges til enhver ønsket løsning, herunder indendørs og udendørs reklame, indikations- og informationstavler, design, branding og styling af bygninger, kontorer, restauranter, events osv.

The Neon Company anvender kraftfulde, holdbare og energieffektive PowerLEDs® i deres Custom Neon. PowerLEDs®-teknologien reducerer strømforbruget, øger lysstyrken, sikrer maksimal ensartet belysning, er velegnet til intensiv 24/7-brug og holder i op til 100.000 timer.

Vores team af neonspecialister sikrer det perfekte slutresultat gennem personlig rådgivning, service og pålidelighed.

Og sidst, men ikke mindst! Takket være vores korte produktionslinjer kan vi til enhver tid garantere vores kunder de laveste priser, og ethvert projekt er muligt for os.

The Neon Company er en del af LED visuals B.V.

Hvor vi skiller os ud

Kvalitet, service og pålidelighed er vores førsteprioritet. Omhyggelige produktioner og holdbare materialer er vores fokus. The Neon Selskab tilbyder altid den laveste prisgaranti.

Vælg for kvalitet og stabilitet

Netværk

Vores kunder
inkluderer

Neon-specialisterne fra The Neon Company står klar til, at du kan omdanne dit firmanavn, logo eller brand til neonbelysning på en atmosfærisk og kraftfuld måde. Med over 5000+ virksomheder og kendte mærker i vores kundebase er du kommet til det rigtige sted for et holdbart Neonskilt til den laveste prisgaranti.