Neon belysning

Leder du efter en måde at gøre din virksomhed mere synlig og atmosfærisk på? Så at lave neonbelysning er en fremragende løsning! Hos de Neon Selskab er vi i stand til at skabe alle slags neonbelysning. Du kan få udendørs neonbreve lavet for at sikre, at din ejendom skiller sig mere ud. Du kan dog også oprette et neonskilt for at forbedre atmosfæren i din virksomhed. Derudover kan du bruge et neonskilt til at fremhæve visse produkter eller til at henlede opmærksomheden på en bestemt besked.

Vårebestselgende design

Kvalitets neonbelysning

Hvis du vælger at lave neonbelysning, er det vigtigt, at du modtager et kvalitetsneonskilt. Hos de Neon Selskab bruger vi materialer af høj kvalitet, hvilket betyder, at skiltene har lang levetid. Derudover er neonskiltene lavet i hånden, så vi kan realisere ethvert design. I vores webshop finder du forskellige designs, som du kan bestille direkte, men du kan også få unikke neonlys lavet baseret på dit eget design.

Opret dit eget neon design med vores konfigurator

I vores butik kan du finde smukke designs i alle mulige temaer. Det er dog også muligt, at du vil oprette dit eget design. Det er også muligt at oprette neonbelysning baseret på dit eget design. Med vores konfigurator kan du nemt oprette et design. Du kan indtaste nøjagtigt, hvilken type tekst du vil have og også vælge en skrifttype og farve. Derudover kan du i vores konfigurator også specificere, hvor bredt neonskiltet skal være. I konfiguratoren kan du straks se prisen på neonskiltene. Glem ikke at angive, om du har brug for et indendørs eller udendørs neonskilt. Et udendørs skilt skal være i stand til at modstå forskellige vejrforhold.

Neonbelysning med dit eget logo

Ud over at få lavet neonskilte kan vi også sætte dit logo på et neonskilt. Du kan uploade dit logo i konfiguratoren eller kontakte os for et tilbud. Når du har et neonlogo lavet af de Neon Selskab, sender vi dig først et design. Når du først har godkendt, vil vi realisere designet for dig. Den neon-logoet vil derefter være håndlavet af komponenter af høj kvalitet.

De Neon Selskab

Hos de Neon Selskab er vi specialiserede i neonbelysning. Vi er i stand til at realisere ethvert design til dig. Neonskiltene leveres altid inklusive et strømkabel og materiale til ophængning af skiltet. På denne måde kan du installere belysningen direkte i din virksomhed eller hjemme.

Vil du diskutere mulighederne med en af vores specialister? Tøv ikke med at kontakte os. Hvis du også vil modtage et tilbud på et unikt design, vil vi med glæde diskutere dette uden nogen forpligtelse.

Hvor vi skiller os ud

Kvalitet, service og pålidelighed er vores førsteprioritet. Omhyggelige produktioner og holdbare materialer er vores fokus. The Neon Selskab tilbyder altid den laveste prisgaranti. Hvordan gør vi det i kombination med holdbare og kvalitative PowerLEDs®? Du kan læse om det på vores ‘Om os’-side.